Про це повідомляє Футбол 24

Кияни і львів'яни несподівано помінялись місцями. У пісні співається, що «Карпати» знов програли в футбол», але після недільного матчу замість «левів» варто поставити «Динамо». За один тиждень команда Хацкевича вилетіла з Ліги чемпіонів і втратила 5 очок, а з ними і лідерство в УПЛ. Гравці у психологічному нокауті, але фанатам не краще. Сезон, який починався з двох перемог над «Шахтарем» і першого титулу, отримав безрадісне продовження.

Після гри з «Карпатами» ультрас викликали на розмову гравців. До трибун наважились підійти лише 7 гравців: українці Денис Бойко, Микола Шапаренко, Назарій Русин, Микита Бурда, Віталій Буяльський, а також словенець Беньямін Вербіч і поляк Томаш Кендзьора. Першим поговорити з вболівальниками взявся 19-річний Русин.

Очевидці відзначали, що розмова стартувала на підвищених тонах і не дуже годилась для запису. Заспокоїти фанатів взявся герой київського матчу з «Аяксом». Бойко зізнався, що прекрасно всіх розуміє і йому на душі, може, навіть ще гірше, ніж вболівальникам. Гравці попросили вибачення за свою гру.

Нагадаємо, «Динамо» поступилось «Карпатам» на своєму полі з рахунком 0:2. Два голи забив Мар’ян Швед.

ІА "Вголос": НОВИНИ