[media=133327,133328] 

Привітали студентів  ректор, проректори та декани факультетів, очільники області та міста,  колишні випускники Університету, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

«Від імені депутатського корпусу обласної ради щиро вітаю Вас,  студентів, зі вступом до одного з провідних, без сумніву, вузів України. Бажаю сили та наснаги до навчання, здобуття обраних професій, щоб в подальшому працювати на розвиток та благо нашої держави, поповнюючи ряди висококваліфікованих спеціалістів різного спектру. Цікавих років навчання та незабутнього студентського життя!», - зазначив під час виступу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Після виголошення Присяги Студента Львівського національного університету імені Івана Франка ректор вручив залікові книжки студентам першого курсу – представникам факультетів і коледжів Університету.

Також присутні хвилиною мовчання згадали та пом`янули студентів та випускників Франкового університету, які загинули під час подій на Євромайдані та захищаючи Україну на східних кордонах.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ