Про це кореспондентові «Вголосу» розповів Назарій Романчук, директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації.

«Мені дуже не подобається позиція міста. Коли узгоджувалися ділянки для пунктів перевантаження, зокрема і на Городоцькій 280, а це громадська зона, ніхто не думав про ту небезпеку, яка може виникнути. Дуже легко яро кричати, що нам перекриють шлагбаумом в’їзд на Північну і нічого не робити. Я б хотів, щоб місто менше говорило, а замість того долучалося до пошуку ділянок».

Олег Гайлишин, директор підприємства «AVE LVIV», зазначив, що місцевий виконком поставив компанії ультиматум, згідно з яким дає на виконання роботи час до вересня, після чого обмежить в’їзд на територію станції.

«Сумно, що міська влада зараз так категорично чинить із тими, хто в 2016 році підставив їй плече та врятував Львів від колапсу. Якщо тоді я давав коментар і казав, що під час біди всім потрібно об’єднатися та разом виправляти ситуацію, то зараз виходить так, що для місцевих чиновників це вивезення відходів стало болячкою».

Також керівник додав, що компанія сама себе покарала за невиконану роботу, адже усі зусилля та витрати, які йдуть зараз на ліквідацію майданчика, сягають великої кількості грошей, витрати яких взяло на себе саме підприємство.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ