Про це повідомили джерела в захопленому військами РФ Луганську, повідомляє LIGA.net.

«Виборів не буде, щоб не порушувати мінські угоди», - зазначив місцевий житель Сергій, ім'я якого змінено з метою безпеки.

Ще один співрозмовник видання додав, що по місту не видно ніякої передвиборчої агітації.

«Нічого такого немає. Але як їм (бойовикам, - ред.) скажуть в рашці, так вони і зроблять. Від нас нічого тут не залежить вже», - уточнив він.

Крім того, за інформацією групи Інформаційний спротив, в «ЛНР» активно поширюється інформація про те, що вибори будуть скасовані під приводом продовження повноважень чинних «органів влади».

«З другої половини серпня «активісти» підконтрольних окупантам організацій і керівники так званих «державних установ ЛНР» ініціювали кампанію про доцільність продовження повноважень Леоніда Пасечніка і діючих «депутатів», - відзначили в групі.

Раніше «Вголос» писав, що у самопроголошених республіках «Л/ДНР» хочуть провести «вибори глави республіки» восени 2018 року.

Так звані «перші вибори в ДНР» відбулися 2 листопада 2014 року.

Як відомо, 24 листопада ватажок ОРЛО Ігор Плотницький заявив про відставку за «станом здоров'я». Його заяву оприлюднив «міністр держбезпеки ЛНР» Леонід Пасічник, який змінив на посаді Плотницького.

ІА "Вголос": НОВИНИ