Раніше кореспондент «Вголосу», який став свідком цієї події, повідомив, що 28 серпня близько 22.00 год молодий хлопець виліз на дах семиповерхового будинку у центрі Львова, щоб скоїти суїцид.

На місце події прибули сім екіпажів поліції та карета швидкої допомоги. 

Правоохоронці повідомили кореспондентові, що хлопець 1998 року народження хотів кинутися з даху донизу через проблеми в особистому житті. Самогубця на даху помітили жителі готелю «Львів», що розташований поряд з будинком, і викликали копів.

Поліцейські понад 2,5 год вмовляли 20-річного хлопця відмовитися від самогубства і таки зуміли зняти з даху о 00.30 год 29 серпня.

Тепер у поліції розповіли деталі події.

«Офіцери піднялися на сьомий поверх та спробували підійти ближче до особи. Чоловік крикнув, щоб не підходили, бо тоді він стрибне. Патрульні зупинилися та почали розмовляти з особою, спробували дізнатися, що в нього трапилося. Чоловік розповів, що має проблеми в особистому житті та на роботі, а тому самогубство єдиний вихід, який він бачить.

В цей час інші патрулі перекрили вулицю, викликали швидку та рятувальників. Також встановили особу мами, яка приїхала на місце. Після більш ніж двох годин перемовин з патрульними на краю будинку, чоловік вирішив добровільно спуститися. Внизу його чекала мати. 20-річного хлопця передали під нагляд медикам», - розповіли у Патрульній поліції Львівщини.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ