Про його плани на реформацію львівського підприємства говорили у розмовній студії «Правди. Наживо».

«У першу чергу – це оптимізація документообігу. Місто велике і зрозуміло, що рух документів є дуже довгим. У цьому є проблема, бо гальмується вся діяльність», - поділився Богдан Кухарук. Окрім того, за його словами, слід працювати і з зовнішнім сприйняттям муніципальної варти, адже у Львові вона себе зарекомендувала не надто добре.

«Звичайно, що вона створена не для любові, і вона мусить виконувати ту функцію, яка наводить елементарний порядок на вулицях, але у першу чергу своєю місією ми бачимо переведення із агресивної площини у проведення діалогу», - пояснив Богдан Кухарук.

Також він зазначив, що важливим питанням є підбір кадрів, адже вони є обличчям будь-якої структури. Втім, швидко реформувати підприємство не вдасться. «Муніципальна варта у Львові – це махіна. Це майже три сотні людей. Реформувати це за короткий термін є складно, особливо враховуючи обмежену бюджетну можливість. Але можу завірити, що прикладаю максимум зусиль для того, щоб підприємство працювало грамотно і коректно», - зізнався він.

Більше – у відео. Прямі ефіри «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА.

ІА "Вголос": НОВИНИ