Щорічний рейтинг опублікований на сайті видання Forbes.

«Клуні з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року заробив до 239 мільйонів доларів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, майже всю зароблену суму актор отримав завдяки продажу компанії з виробництва текіли Casamigos: угода принесла йому 233 мільйони.

Друге місце в рейтингу найбільш високооплачуваних акторів зайняв Дуейн Джонсон, який заробив 124 мільйони доларів, більшу частину з яких забезпечив фільм «Джуманджі: Поклик джунглів».

Третю сходинку рейтингу посів актор Роберт Дауні-молодший, його доходи становили 81 мільйон доларів. У першій п'ятірці також знаходяться Кріс Хемсворт (64,5 мільйона) і Джекі Чан (45,5 мільйона).

Всього 10 найбільш високооплачуваних акторів за рік з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року без вирахування податків заробили 748,5 мільйонів доларів.

Оцінки доходів акторів базуються на даних Nielsen, ComScore, Box Office Mojo та IMDB, а також на інтерв'ю з інсайдерами галузі.

Як повідомлялося раніше, журнал Forbes опублікував рейтинг 100 найбільш високооплачуваних знаменитостей світу за рік. У трійці лідерів рейтингу американського журналу боксер Флойд Мейвезер, актор Джордж Клуні і модель Кайлі Дженнер. https://vgolos.com.ua/news/forbes_opublikuvav_reytyng_naybagatshyh_zirok_325007.html

ІА "Вголос": НОВИНИ