Про це пише «Інформаційний навігатор для ветеранів та їхніх сімей» у Facebook.

«У ніч з 13 на 14 червня 2014 року під час заходу на посадку в аеропорту Луганськ підтримувані Росією бойовики підбили військово-транспортний літак Іл-76, на борту якого перебувало 40 десантників 25-ї окремої Дніпропетровської бригади та дев'ять членів екіпажу. Всі загинули», – йдеться у повідомленні.

2017 року Павлоградський міськрайонний суд на Дніпропетровщині визнав винним у трагедії генерал-майора Віктора Назарова, який на той момент був начальником Штабу антитерористичної операції. Слідство інкримінувало йому вчинення злочину, передбаченого частиною 3 стаття 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення до служби, вчинене в бойовій обстановці, що призвело до тяжких наслідків). Суд присудив генералу сім років ув'язнення, однак він подав на апеляцію.

Кажуть, час лікує, та сім'ї військовослужбовців досі відчувають біль за рідними. Мати одного із загиблих, Павла Ніконова, отримала за сина орден «За мужність» III ступеня – посмертно, повідомляє «5 канал»

«Вічність пройшла, а біль не минає. Я не можу передати вам словами. Це настільки боляче – втратити свою дитину, 24 роки було…», – говорить жінка. 

Щороку родичі загиблих військових по всій Україні з квітами та сльозами на очах вшановують пам'ять десантників: приїжджають на Дніпропетровське летовище, де хлопці востаннє сходили до літака, та запалюють свічки в містах, де вони виросли. 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ