„Найближчим часом 4 громадські приймальні Віктора Януковича діятиме у м. Львові та 8 приймалень по області”, — повідомив вчора під час прес-конференції керівник громадських приймалень Віктора Януковича у Львівській області Володимир Клюс.
Під час прес-конференції голова ЛОО Партії регіонів Олексій Радзієвський висловив впевненість у тому, що Віктор Янукович пройде у другий тур. Таке ствердження, за словами Олексія Радзієвского базується на реальних фактах. „28 політичних партій підтримали на своїх з`їздах кандидатуру Віктора Януковича, а також понад 114 громадських організацій та утворень”, — відзначив Олексій Радзієвський. „На сьогоднішній день зібрано 5 млн. підписів на підтримку Віктора Януковича”, — додав Олексій Радзієвський.
Олексій Радзієвський наголосив на тому, що приїзду Віктора Ющенка у на Львівщину серпні „можна не очікувати”.
Сьогодні у Львівському обласному виборчому штабі Віктора Януковича відбувся форум представників політичних партій центристського спрямування Львівщини на підтримку кандидата у Президенти України Віктора Януковича.
До складу коаліції та координаційної ради увійшли представники регіональних організацій Партії регіонів, СДПУ(О), „Трудової України”, „Демократичного Союзу”, НДП, НАПУ, „Відродження”, ХДПУ, а також „Жінки за майбутнє”, та „Солідарність жінок України”.

ІА "Вголос": НОВИНИ