Народний депутат України VII скликання Андрій Міщенко пригадав, що відбувалося у Києві того дня.

«Сего дня за ініціативою андрюши садового всі хруні Львова проявили своє нутро та доєднались до «Львофф гаваріт па рускі». Ооо, пригадую ті дні. Ми у ВРУ голосуємо за скасування путінського «мовного» Закону Ківалова-Калєснічєнка, оголошуємо імпічмент януковичу, усунення від влади ригів, виведення силовиків з Києва, закінчення так званої АТО проти учасників Революції Гідності, похорони побратимів, події у Криму, емоції, порожнеча, біль і т.п., а в тилу п'ята колона самопоміч – відкриває другий фронт.

«Тєпєрь я буду гаваріть толька па рускі!», це не слова дєпутата госдуми Московії малороски валєнтіни матвієнко, це слова заступниці садового іріни подоляк, котру згодом львів'яни оберуть по мажоритарному окрузі до ВРУ від самопомочі. До речі, кремлівську ідеологему «Львофф гаваріт па рускі» ця депутатша активно впроваджує в Законах Про освіту, мову, Вищу освіту і т.п.», – пише Міщенко.

За словами нардепа, така поведінка – не що інше, як колаборація з ворогом:

«Одні скидають яника, воюють на фронті з московитами, а інші приводять до влади українофобів. Хоч колєснічєнко-подоляк, лиш би не Ірина Фаріон.  Ех, була б можливість, кожному на її окрузі подарував би рускій флажок, стіхі пушкіна, бюстік сталіна, да в пакетику зі знимкою путіна. Стоп. Про, що це я? Я не правий. Люди ж не винні, це все охендовський с@ка, а всі політики однакові і нема за кого».

Читайте на цю тему також: Половину Львова ляхам, решту – москалям!

 

«Вголос»


 

ІА "Вголос": НОВИНИ