Станом на сьогодні понад 62 тис підписів зібрано на Львівщині на підтримку Віктора Януковича як кандидата в президенти України, — повідомила прес-служба Львівського обласного виборчого штабу кандидата у президенти України Віктора Януковича.
Найбільше підписів на підтримку кандидата у президенти Віктора Януковича протягом перших двох днів збору підписів поставили мешканці Львова, зокрема Синівського та Шевченківського району, Пустомитівського, Золочівського та Бродівського районів.
Як повідомляло агентство збір підписів на підтримку кандидата у Президенти України Віктора Януковича розпочався 16 липня на Львівщині.
За даними соціологічних опитувань, найбільше виборці цінують діяльність Віктора Януковича, як керівника уряду, який зменшив заборгованість заробітної плати та суттєво збільшив середню заробітну плату в Україні. Жінки, які підтримують Віктора Януковича, як кандидата у президенти, стверджують, що він є єдиним справжнім чоловіком в українській політиці не лише за зовнішніми даними, а й за вмінням дотримувати слова, працювати на перспективу та керувати державою.

ІА "Вголос": НОВИНИ