Про це  повідомили у Головному  управлінні  ДФС у Донецькій області.

«Минулого року 63 мешканці Донецької області задекларували доходи понад мільйон гривень. Загальна сума їх минулорічного задекларованого доходу становить понад 568 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

За підсумками деклараційної кампанії до фіскальних органів громадянами Донецької області подано 18792 декларації про майновий стан та доходи за 2016 рік. Загальна сума задекларованих доходів склала понад 1 млрд гривень. До бюджету за результатами декларування надійде 40,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 5,9 млн грн військового збору. Це відповідно на 52% та на 28% більше показників минулого року.

Щодо структури задекларованих доходів – то найбільша кількість декларацій подана громадянами, які задекларували дохід від продажу сільськогосподарської продукції, а саме – 7233 декларації. Сума задекларованих ними доходів становить 23,2 млн гривень.

Друге місце у структурі задекларованих доходів – це дохід від отримання спадщини. Цьогоріч 2473 мешканці регіону задекларували понад 227 млн грн зазначено доходу.

Окрім того, 76 громадян Донеччини задекларували майже 10 млн грн отриманого у 2016 році доходу із джерел за межами України. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ