Зведення прес-центру штабу АТО за станом на 06:00 29 січня 2016 року оприлюднено у «Facebook».

«На Світлодарській дузі ворог обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому з мінометів калібру 82 мм, а в Новгородському та Майорську з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП.
Неподалік тимчасово окупованого Донецька вкотре було обстріляно з різних видів зброї українські позиції в Опитному, Пісках, Авдіївці та на шахті Бутівка», – інформує штаб.

Також напруженою була ситуації в районі Мар’їнки й українські воїни змушені були відкрити прицільний вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів.

Наголошено, що кількість обстрілів збільшується, а географія розширюється, водночас, провокуючи наших воїнів на вогонь у відповідь, терористи обстрілюють райони, де проживають мирні мешканці.

Зокрема, о 21:10 кремлівські найманці з БМП та автоматичного станкового гранатомета обстріляли контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка» Державної прикордонної служби України.

За оперативною інформацією, такі провокації бойовики готують і на інших КПВВ, зокрема на артемівському напрямку.

Це є черговим свідченням того, що встановлення миру на Донбасі ніяк не вписується в злочинні плани бойовиків та їхніх кремлівських господарів.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 29 січня 2016 року:Обстріли проросійськими бойовиками позицій З...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 січня 2016 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ