[media=143818,143819,143820,143821] 

Про це сьогодні, 21 лютого, під час прес-конференції розповів начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, передає  кореспондент «Вголосу».

На сайті розміщено 3 варіанти квитків – загальний проїзний на 30 календарних днів вартістю 120 грн, пільговий проїзний на 30 днів вартістю 60 грн та туристичний проїзний квиток на 3 календарні дні вартістю 40 грн. Сайт розробили 4 мовами: українською, англійською, польською та німецькою.

Як зазначив Іван Бондар, аби придбати квиток онлайн, потрібно на сайті  клікнути на графу «придбати», вказати свою ім'я та прізвище, електронну адресу, на яку надійде придбаний квиток, пройти онлайн-банківську операцію оплати та дочекатися квитка.  

«Також при купівлі квитка онлайн можна оформити підписку: кожні 30 днів з вашої картки плата стягуватимуться автоматично і приходитиме такий квиток», – додав начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Також він наголосив, що електронні квитки іменні. Для того, аби він був дійний, пасажиру потрібно мати документ із фотографією, який засвідчує його особу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ