[media=149147,149148,149149,149150,149151] 

Про це інформує кореспондент «Вголосу».

За словами заступника голови ГО «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України», волонтера Степана Біласа, на виcтавці представлені фотографії, зроблені у Мар’їнці, Авдіївці, Новолуганську, Щасті. Загалом майже по всій лінії розмежування, де відбуваються бої.  На фото – розгромлені снарядами будинки, церкви і цілі розбиті квартали. Можна порівняти, які засоби захисту мали активісти, а які міліція: є каски, бронежилети і щити.

«Ми презентуємо цю виставку, аби нагадати всім громадянам України, туристам, що війна ще не закінчилася і не треба про неї забувати. Хочемо показати, які «сувеніри» прилітають на нашу землю. Варто також задуматися, аби такі подарунки не прилітали на Львівщину, - зазначив Степан Білас. - Основний меседж виставки – аби люди задумалися, що в нас не АТО, а війна. Також не забували Майдан і Небесну сотню».   

Також автор виставки додав, що для презентації обрали Львівську ОДА, оскільки туди  заходять чиновники та міжнародні гості, які повинні бачити не викривлені реалії подій на Сході.  

Виставка триватиме орієнтовно до 14-20 жовтня. 

ІА "Вголос": НОВИНИ