КНП «Запорізька обласна клінічна лікарня» з 2018 року уклало з АО «Олешко і Скрипка» угод на надання юридичних послуг на загальну суму 1,09 млн грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя».

За даними «Прозоро»Так, «ЗОКЛ» за результатами тендеру 13 квітня поточного року уклало угоду АО  «Олешко і Скрипка» на надання юридичних послуг вартістю 378 тис грн. За договором, адвокатське об’єднання має складати і погоджувати господарські і цивільно-правові договори, правовий аналіз договорів клінічних досліджень, представляти замовника у суді, надавати відповіді на запити про надання публічної інформації, консультувати щодо організації та здійснення публічних закупівель, забезпечувати супровід під час взаємодії із правоохоронними органами (в тому числі з питань проведення слідчих (розшукових) дій, обшуку), вести переговори із контрагентами з питань укладання договорів, розробляти внутрішню документацію, тощо.

Для АО  «Олешко і Скрипка» це стало вже четвертим замовленням від запорізької обллікарні і їх сума сягнула 1,09 млн грн. І лише на 34 тис. грн це адвокатське об’єднання отримало замовлень від інших держустанов.

АО «Олешко і Скрипка» заснували відповідно Олексій Олешко та Павло Скрипка. Останній є адвокатом головного лікаря КУ «ЗОКЛ» Ігоря Шишки в кримінальній справі, де його звинувачують у закупівлі у 2012 році недоукомплектованих автомобілів швидкої допомоги, чим завдано збитків на 13 млн грн.

В останньому тендер конкуренцію АО «Олешко і Скрипка»  склало ТОВ «Недержавна служба безпеки» Сергія Рогожина. Для фірми це взагалі була перша участь в публічних закупівлях. При цьому, адреса державної реєстрації «Недержавної служби охорони» – вулиця Олени Теліги, 4 в Києві. Тут же знаходиться київське представництво АО «Олешко і Скрипка»”.

Минулорічний тендер на аналогічні послуги для обласної лікарні АО  «Олешко і Скрипка» розіграло зі своїми партнерами по асоціації «Правове об’єднання «Арбітр».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ