Про це повідомив захисник Януковича Віталій Сердюк, передає «112 Україна».

«Щодо питання про адресу. Надана як адреса, так і підтвердження існування такої адреси. Складські приміщення – це завідомо неправдива інформація, яка умисно, всупереч закону поширюється працівниками ГПУ. У витягу є кадастровий номер, будинок у котеджному містечку. За такими заявами, які лунають з боку прокурора Кравченка, захистом готується реакція у вигляді заяви про притягнення до відповідальності за діяльність, яка полягає в поширенні завідомо неправдивих відомостей, та введення суспільства в оману», - зазначив адвокат.

Як відомо, генеральна прокуратура РФ у відповідь на запит ГПУ повідомила, що готова організувати допит екс-президента України Януковича на території РФ у присутності українських слідчих. У той же час прокурор військової прокуратури Руслан Кравченко заявив, що українські правоохоронці не будуть брати участь у допиті екс-президента України Віктора Януковича на території РФ.

Пізніше Кравченко повідомив, що генпрокуратура РФ повідомила фейкову адресу реєстрації Віктора Януковича. У російському відомстві стверджують, що екс-президент проживає в Ростові, проте свідки цю інформацію заперечують.

ІА "Вголос": НОВИНИ