Зокрема, як інформує «Донецька правда», у «ДНР» Муратов зайняв керівну посаду в так званій «громадської організації» «Донецька республіка».

«Вийшовши з індійської в'язниці, де перебував у зв'язку з підозрами в шахрайстві, Олексій Муратов тепер став першим заступником голови громадської організації «Донецька республіка» в Донецьку. Тобто він зам у Путіліна – іншого фінансового афериста з «МММ», – йдеться в повідомленні.

 

Знакомьтесь. Наш новый герой- Алексей Муратов. Выйдя из индийской тюрьмы, где находился в связи с подозрениями в мошенни...

Posted by Донецкая Правда on 4 липня 2015 р.
Як відомо, Олексій Муратов, Андрій Кілін і Дмитро Рожков були затримані поліцією Індії у травні 2013 року в штаті Ассам під час рекламної акції індійської філії фінансової піраміди Мавроді. Через кілька днів двох з них (Рожкова і Кіліна) відправили в Мумбаї. Муратов ж залишився в тюремній лікарні Ассама через проблеми зі здоров'ям, що нібито виникли внаслідок оголошеного ним голодування. Пізніше Муратов був звільнений під заставу і нелегально виїхав з Індії. У результаті дій росіян постраждало близько 100 000 вкладників.

ІА "Вголос": НОВИНИ