Про це повідомив футбольний агент Іраклі Хведеліані.

«Ним цікавляться багато клубів, від «Інтера» до «Ювентуса», від «РБ Зальцбурга» до «Лестера», але офіційних пропозицій поки ніхто не робив. У Луніна немає офіційного агента, я представляю інтереси Андрія разом з його батьком. Думаю, він може перейти до топ-клубу, а там вже буде видно, чи здатний він одразу заграти на високому рівні», – цитує Хведеліані Sport Arena. 

Також Хведеліані оцінив вартість українця як мінімум у 6 мільйонів євро і висловив думку, що він готовий перейти до топ-клубу. Днями La Gazzetta dello Sport повідомляла, що Андрій Лунін готовий прийняти пропозицію міланського футбольного клубу «Інтер».

Раніше батько Андрія Луніна повідомив, що у його сина немає контракту з агентом Іраклієм Хведеліані, він є єдиним офіційним представником Андрія і всі думки його сина пов’язані лише з «Зорею» і збірною України.

Голкіпер Андрій Лунін виступає за «Зорю» з літа минулого року, куди перебрався з «Дніпра». Зіграв за клуб 28 матчів у всіх турнірах. Минулого тижня 19-річний футболіст дебютував у товариському матчі проти Саудівської Аравії (1:1) і став наймолодшим голкіпером в історії збірної України.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ