Про це повідомляє аграрне інформаційне агентство «Agravery».

Нагадаємо, що вчора рух на дорогах було обмежено у Вінницькій (Комсомольське, Шпиків, Гайсин, Вендичани, Бершадь, Тульчин, Дяківці), Черкаській (біля Умані, село Краснопілка), Хмельницькій, Тернопільській, Сумській, Запорізькій, Кіровоградській та Київській областях. Як заявили у Всеукраїнській аграрній раді, обмеження руху дорогами України є відчайдушним кроком, адже всі інші спроби діалогу із владою закінчилися нічим.

Учора представники уряду не намагалися сконтактуватися з мітингувальниками. Тільки міністр оборони Степан Полторак, який випадково опинився біля Умані, пообіцяв аграріям донести їхні вимоги до Президента.

Сьогодні блокування трас почалося біля Умані та Білої Церкви.

Згодом було перекрито трасу Одеса — Новоазовськ. «Херсон! Трасса Одесса — Новоазовск (в районе Каховки) перекрита!!!» — повідомили учасники акції протесту.

Учасники транспортної блокади озвучили вимоги Президенту України Петру Порошенку накласти вето на законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України, проголосований Верховною Радою 24 грудня. Текст звернення ТУТ.

Підписи під документом поставили представники 17 профільних об’єднань.

На цей момент заблоковано низку доріг у Вінницькій (Комсомольськ, Вороновиця, Тиврів, Дяківці), Хмельницькій (Війтівці), Київській (Біла Церква, Володарка, Ставище), Рівненській (Дубни, Корець), Чернігівській (Кіпті) областях, на кордоні Хмельницької та Вінницької областей.

На Хмельниччині перекрили трасу на Львів. 

Під Білою Церквою зібрався багатокілометровий затор вантажних автомобілів.

Заблоковано траси в районі Кам’янця-Подільського на Хмельниччині та Бобринця на Кіровоградщині. 

Карта страйків станом на 11:30

ІА "Вголос": НОВИНИ