Про це повідомила компанія, передає «Інтерфакс-Україна».

«ЕСУ категорично не згідна з рішенням Апеляційного суду, і будемо використовувати всі процесуальні можливості, у тому числі – подачу касаційної скарги», – повідомили в компанії.

У компанії підкреслили, що сам оператор зв'язку «Укртелеком» продовжує працювати в звичайному режимі.

Нагадаємо, що 19 жовтня 2017 року господарський суд Києва виніс рішення про розірвання приватизаційного договору між Фондом державного майна України і ЕСУ (дочірня компанія СКМ, власник 92,79% акцій оператора) по «Укртелекому».

ЕСУ подала апеляцію на це рішення і підкреслила, що комісія ФДМ неодноразово перевіряла і підтверджувала виконання відповідних приватизаційних зобов'язань за винятком останньої перевірки, яка відбулася з помітним порушенням термінів (з травня 2016 року по лютий 2017 року).

Зі свого боку, глава ФДМ Віталій Трубаров заявив, що за підсумками перевірки в лютому 2017 року було встановлено невиконання інвестиційного плану, який передбачав внесення протягом п'яти років коштів в сумі не менше $450 млн.

Крім того, 14 листопада Вищий господарський суд визнав законним арешт 92,8% акцій «Укртелекому» за позовом Державного експортно-імпортного банку («Укрексімбанк»).

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ