Легенда російської естради Алла Пугачова, яка після початку повномасштабної війни разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним виїхала до Ізраїлю, помічена на пляжі в Юрмалі (Латвія).

Як повідомляє «Вголос» з посиланням на «Обоз», артистка переїхала туди із міста Кейсарія. Фото зірки з восьмирічною Лізою та Гаррі на пляжі опублікував Telegram-канал російського видання PEOPLETALK. Аллу Пугачову та дітей супроводжує невідома жінка. Можливо, подруга артистки чи нянька сина та доньки. Максим Галкін, ймовірно, теж виїхав з Ізраїлю, оскільки на серпень артист, який підтримав Україну, запланував благодійні концерти в цій країні. Зокрема, й у Юрмалі. Також, припускають, що зіркові росіяни були змушені виїхати з Ізраїлю через агресивні погрози росіян.

Відомо, що в Латвії зіркова пара має нерухомість. Пугачова та Галкін придбали апартаменти у 100 квадратних метрів в елітному житловому комплексі, розташованому на проспекті Дзінтарі, у самому центрі Юрмали. Вартість житла оцінюють у 500 тисяч євро.

Нагадаємо, в Ізраїлі Галкін в ролі «хорошого росіянина» вів інформаційну війну з російською пропагандою, гостро критикуючи путінський режим. Також давав концерти, зароблені гроші з яких перенаправлялися на потреби українських біженців. Його навіть виключили в Україні з «чорного списку» російських артистів.

Нагадаємо, президент Зеленський надав громадянство України російському журналісту Невзорову

Також, «Вголос» писав про те, що пропагандистка Овсяннікова начебто побувала в Україні, зокрема Одесу ексспівробітниця пропагандистського «Первого канала» називає «рідною» і не розуміє, чому українці закидають їй причетність до розпалювання війни.

ІА "Вголос": НОВИНИ