Про це повідомляє The Washington Post.

Видання зазначає, що після смерті в її некролозі написали, що вона була «завзятим любителем тварин», тому залишила їм весь свій статок. Через рік чиновники в Картер-Каунті підтвердили цю інформацію.

«Гленда Тейлор ДеЛаудер так любила кішок і собак, що залишила все своє майно виключно для надання допомоги котам і собакам. Багато людей люблять своїх домашніх тварин, як дітей, і багато людей, які не мають дітей, вважають своїх вихованців дітьми. Один громадянин нашого округу став прикладом цієї любові », - йдеться в заяві Леона Хамфрі, мера округу Кантер-Каунті.

Відзначається, що її майно оцінюється в $ 1,2 млн.

Леон Хамфрі також розповів, що розпорядники майна ДеЛаудер мають направити $ 540 тис місцевому притулку для тварин. Ці гроші будуть використані для збільшення притулку, закупівлі фургону.  Мер також зазначив, що подарунок Тейлор ДеЛаудер «величезний» і «один з найбільших приватних подарунків, які будь-коли робилися для тварин в окрузі Кантер-Каунті».

Зазначається також, що за кошти Тейлор ДеЛаудер збільшать притулок, який надасть житло 300 котам та собакам та дозволить знайти помешкання понад 700 домашнім тваринкам.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ