Про це повідомляє ВВС.

Романа Поланскі американське правосуддя звинувачує в згвалтуванні в 1977 році неповнолітньої моделі Саманти Геймер. Режисер визнав свою провину, проте втік із США, дізнавшись, що суддя планує винести вирок, що стосується ув'язнення. Зараз він перебуває у Польщі, яка неодноразововідмовлялась від його екстрадиції.

27 квітня суд визнав винним американського коміка Білла Косбі у сексуальних домаганнях та звалтуванні, яке він вчинив 15 років тому.

Нагадаємо, понад 300 акторок, сценаристок, агенток, режисерок та інших представниць шоу-бізнесу запустили ініціативу Time's Up (Годі вже) для протидії сексуальним домаганням у розважальній індустрії.

Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася після публікації New York Times про домагання з боку голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, якого згодом виключили з американської кіноакадемії.

Згодом, у сексуальних домаганнях також звинуватили акторів Кевіна Спейсі, Дастіна Хоффмана та стендап-коміка Луї Сі Кея. Також звинуватили в сексуальних домаганнях Буша-старшого

 

ІА "Вголос": НОВИНИ