Видання New York Post у середу опублікувало її інтерв’ю, яке вона дала журналу InTouch 2011 року.

Стормі Деніелс розповідала, що зустрічалася з Трампом у 2006 році, коли його друга дружина Меланія народила сина Беррона. За словами порнозірки, Трамп нічим особливим не відрізнявся у ліжку.

«Не було нічого «божевільного». Було те, що ви очікуєте від людини його віку», - розповідала Деніелс журналу.

За її словами, вона зустрілася із Трампом на турнірі з гольфу у штаті Невада. Тодішній мільярдер і теперішній президент США запросив її до свого номеру у готелі.

«Я насправді навіть не пам'ятаю, чому я це зробила, але я пам'ятаю, що коли ми займалися сексом, я думала: «Будь ласка, тільки не намагайся мені заплатити». А потім, пам'ятаю, думала: «Але якби він усе ж заплатив, то це було б дуже багато», - розповіла порнозірка.

Стормі Деніелс казала, що після цього Трамп телефонував їй кожні десять днів і обіцяв запросити її до свого реаліті-шоу «Кандидат». Вони зустрічалися ще декілька разів: в його кабінеті у Трамп-Тауер, на вечірці у Голівуді 2007 року і на конкурсі Міс США того ж року.

У липні 2007 року Трамп запросив її до свого люксу у готелі «Беверлі-Хіллз», де визнав, що не зможе запросити її на своє телешоу. Після цього Деніелс пішла, а Трамп все менше і менше телефонував їй, аж доки зовсім не припинив це робити. За словами Деніелс, востаннє вона отримали дзвінок від Трампа у 2010 році.

ІА "Вголос": НОВИНИ