[media=148894,148895,148896] 

25-річний американський бодібілдер Сем Стендервік помер за кілька днів до того, як збирався освідчитись своїй 22-річній дівчині Кім Фішер. Про це пише ТСН із посиланням на The Sun.

Як розповів вбитий горем батько хлопця, напередодні смерті у нього спостерігалося прискорене серцебиття. Мати радила записатися на прийом до лікаря, однак Сем сказав, що летить з друзями до Ліверпуля і сходить на консультацію через тиждень. Наступного ранку сім'я не змогла до нього додзвонитися. А менеджер готелю відповів, що наразі на території працює поліція у зв'язку з серйозним інцидентом. З'ясувалося, що напередодні ввечері Сем повернувся з прогулянки з друзями і ліг спати. А під ранок його серце перестало битися. У готельному номері трохи пізніше було знайдено кільце, за допомогою якого Сем збирався зробити пропозицію своїй дівчині.

Трапилося нещастя ще 17 грудня минулого року. Члени сім'ї не знаходили собі місця і гадали, що могло стати причиною смерті абсолютно здорового зовні хлопця, схибленого на здоровому харчуванні та способі життя. Однак з висновку судмедексперта випливає, що причиною передчасної смерті стало 70% блокування коронарної артерії, що найчастіше спостерігається у людей з серйозними захворюваннями серця. У зв'язку з цим сім'я загиблого створила Фонд пам'яті Сема Стендервіка, вже зібравшого 20 000 фунтів стерлінгів для скринінгів жителів північного Уельсу, які повинні допомогти людям у запобіганні подібних випадків.

Правда, не зовсім зрозуміло, чому інформація про смерть Сема замовчувалася майже рік і багато авторитетних західних ЗМІ повідомили про цей інцидент лише 2 жовтня. 

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ