Американський боксер прагне повторити рекорд Флойда Мейвезера. Деонтей Вайлдер вважає, що ніщо його не зупинить, адже він завжди стримує свою обіцянку.

«Як тільки я стану абсолютом, відразу ж збудую претендентів в шеренгу і легко доведу власний рекорд до 50 перемог. Я - майстер нокаутів. Я не отримую ушкодження в боях, я завдаю пошкодження опонентам. Я укладаю суперників на носилки, відправляю їх прямо до лікарні. Після бою зі мною люди не залишаються незмінними. Як тільки підписав контракт на бій з Вайлдером, вважай, підписав собі смертний вирок.

Мені начхати на суперника. Яка різниця, в чому його сила? Я сконцентрований тільки на собі. Думаю тільки про те, як я знесу його з рингу. І я сконцентрований на тому, щоб завжди відповідати за свої слова. Вболівальники знають, якщо Вайлдер пообіцяв, то він дотримає свого слова. Мене батько навчив відповідати за свої слова. Тому, якщо я щось пообіцяв, то обов'язково виконаю», - цитує слова Вайлдера BoxingScene, - передає ТСН.

Нагадаємо, що свій наступний бій Деонтей проведе 3-го березня 2018 року проти кубинця Луїса Ортіса. Слід зазначити, що 50 перемог з 50 боїв має лише Флойд Мейвезер, який нещодавно завершив кар'єру. 

ІА "Вголос": НОВИНИ