На думку сенатора, подібні дії можуть привести до третьої світової війни, передає The New York Times, –пише РБК Україна.

За словами Коркера, Трамп ставиться до політики як до «реаліті-шоу» і не розуміє, які наслідки можуть спричинити його дії. «Він (Трамп, – ред.) турбує мене. Він повинен турбувати будь-кого, хто піклується про нашу націю», – підкреслив сенатор.

Політик також нагадав, що глава США неодноразово зривав дипломатичні зусилля своїми заявами в Twitter. «Я знаю, що в кількох випадках, пов'язаних з переговорами, він нашкодив нам тим, як він описує речі в Twitter», – сказав Коркер і додав, що найчастіше твіти Трампа «не відповідають дійсності».

Відзначимо, в неділю, 8 жовтня, Трамп образив Коркера в Twitter, звинувативши його в тому, що він вирішив не балотуватися на переобрання, тому що у нього «не було мужності». При цьому сенатор відповів президенту США власним твітом: «Ганьба, що Білий дім став дорослим дитячим будинком. Сьогодні вранці хтось явно пропустив свою зміну».

Нагадаємо, раніше в прес-службі Білого дому заявили, що президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп утримує світ від хаосу. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ