[media=123387,123388,123390,123392] 

Про це пише vidia.org.

«У «Forest song» гравець перевтілюється в селянина, який має надзвчайну зустріч з Лісовим Духом. Їхній зв’язок відкриває гравцю зовсім інший світ, де у драматичному зіткненні сходяться надприродні сили лісу та світ людей, ідеться в описі до гри», – ідеться в повідомленні.

Щоб максимально правдиво відтворити культурні особливості «Лісової пісні», розробники вирушили в експедицію на Волинь, звідки походить Леся Українка та природа якої надихнула поетесу на створення драми.

«Місією нашого візиту було поглибити розуміння минулого, теперішнього та майбутнього людей, які проживають у цьому регіоні, а також провести зустрічі з експертами культури та пізнати цю традиційну культуру з перших вуст», – розповили розробники.

Деталі, які вдалося зібрати під час подорожі, увійшли до гри.

«Colabee Studios» – міжнародний колектив розробників ігор, який створили Діма Верьовка та Шон Вес. Вони спеціалізуються з розробки ігор, що розкривають культуру окремих народів. Так, минулого року розробники випустили гру «Never Alone» про культуру інупіатів, однієї з корінних груп Аляски. Гру було відзначено премією BAFTA як найкращий дебют 2015 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ