Про це свідчать опубліковані результати нового соціологічного опитування, проведеного телеканалом CNN, – пише РБК Україна.

Так, негативно до діяльності нинішнього американського лідера ставляться 58% респондентів. Минулого місяця рейтинг популярності Трампа становив 37%. Повідомляється, що 44% учасників опитування стурбовані передбачуваними контактами між помічниками Трампа та представниками Росії в період торішньої передвиборної кампанії в США. При цьому 59% респондентів припускають, що Трамп знав про контакти між співробітниками свого виборчого штабу і Москвою. 64% опитаних вважають, що передбачуване втручання РФ в американські вибори – серйозне питання, яке повинно бути повністю розслідуване. 34% схвалюють те, як Трамп ставиться до зазначеного розгляду, 54% – не схвалюють.

Опитування проводилося з 2 до 5 листопада, участь у ньому взяли понад тисяча американців. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад 62% опитаних громадян Сполучених Штатів не довіряють рішенням президента Дональда Трампа щодо його політики в стосунку до Північної Кореї.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ