24 травня 2020 року на майдані Незалежности у Києві націоналісти разом із тисячами українців та «Рухом опору капітуляції» закликали людей до протестів проти політики Зеленського, який веде Україну в «московську пастку».

Присутні на акції «Стоп реванш» патріотичні партії та організації визначили вимоги до президента та закликали його звільнити керівника свого офісу Андрія Єрмака.

«Рік Зеленського при владі минув передбачено ганебно. Ми чули купу порожніх й нічим не підкріплених обіцянок перед виборами та переливання з пустого в порожнє протягом року на посаді. І хоч це смішно, але водночас й сумно, бо від цього залежить доля кожного і країни в цілому», – повідомив народний депутат VII та VIII скликань Андрій Іллєнко.

На переконання свободівця, за цей рік українцям вдалося втримати країну, а відсутність найгіршого сценарію розвитку подій зумовлена лише суспільним супротивом, який систематично засвідчує Зе-команді значну незгоду громадян із його політикою.

«Нині ми маємо іти у наступ і переконувати українців, які не припинили дивитися олігархічні телеканали, що їхній телевізійний персонаж у реальному житті просто бреше. Зеленський обіцяв українцям мир, але після цього почав розповідати, що «бачив мир в очах Путіна», проте кількість втрат на фронті лише зросла. Проблеми в економіці з’явилися не пару місяців тому, отже, викликані вони не лише коронавірусом. Чули від нього ми й про чесність і справедливість, але натомість у владі нині весь 95-й квартал.

Зеленський – ставленик олігархів, він симптом тієї «хвороби» – олігархічної системи, яка захопила державу і продовжує паразитувати в Україні. Наслідком цієї «хвороби» є й ганебні мінські угоди, з яких проукраїнська влада має вийти назавжди, якщо хоче мати сильну й вільну Україну», – зазначив Андрій Іллєнко.

ІА "Вголос": НОВИНИ