Відомий російський музикант, лідер групи “Машина времени” Андрій Макаревич емоційно висловився про поточний стан справ в Росії.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, на сьогоднішній день Росія завдяки своєму уряду посварилася з усім цивілізованим світом і стоїть на межі війни з Україною.

“Нас посварили з усім цивілізованим світом, нас поставили на межу війни, від нашого обличчя цього світу хамлять, нам брешуть, водять за ніс, від законів не залишилося навіть видимості - навіщо?”,- пише він.

Разом з тим Макаревич побічно згадав російського опозиціонера Олексія Навального, звернувши увагу на те, що останній суд над ним пройшов прямо в колонії. Музикант також поскаржився на те, що в Росії записують в терористи тих, хто “заїкнеться про вільні вибори”.

“А правити нами, мабуть, збираються вічно-нормально, терпимо. Подобається? І сам терплю. З колосальними зусиллями”, – резюмував музикант.

 

 

Як повідомляв Вголос, Держдепартамент США схвалив продаж Польщі 250 танків Abrams. Нових танків вистачить для оснащення чотирьох танкових батальйонів. Вони стануть на озброєння нової 18-ї дивізії. 

ІА "Вголос": НОВИНИ