Інтерв'ю з Андрієм Садовим публікує видання LB.ua.

«Відомий своїм умінням відповідати на непрості запитання розмивчасто-метафорично, таким чином їх уникаючи, він чи не вперше прямо дає оцінку Президенту, Прем'єру, Михайлу Саакашвілі, іншим; говорить про недоцільність об'єднання опозиції за два роки до виборів; перспективи власного «четвертого строку» у якості мера; плани «Самопомочі» на 2019-й і можливості переобрання Петра Порошенка», – зазначає видання.

«Коли була парламентська компанія, і Садовий поставив себе на 50 місце, – це була моя принципова позиція. Лідерські партії – трагедія. Нічого доброго це не дає. Ідеологічна партія –шанс для країни. Я маю амбіцію долучитися до побудови ідеологічної партії в нашій країні. Тому жертвую своїм здоров'ям, багато чим іншим. І для мене цінність партії є дуже важливою. Це важко комусь зрозуміти. Тому що ми маємо 99% зовсім інших прикладів. Але я не знаю іншої технології будівництва успішної держави, як не через партійне будівництво», – переконаний політик.

На питання щодо президентських виборів Садовий відповів:  «Є політичний бомонд, який на 99% контрольований українським олігархатом. Напевно, вони будуть домовлятися і якісь будуть розписувати пасьянси. Ми в тих пасьянсах участі не братимемо. «Самопоміч» братиме активу участь в президентській виборчій компанії і у виборах до ВР в 2019 році».

Також політик зазначив, що «Самопоміч» висуватиме свого кандидата.

«Бути президентом – це є відповідальність. Це як сидіти на електричному стільці», – підсумував Садовий.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ