Про це повідомляє портал «TMZ».

Анджеліна Джолі свій позов про розлучення аргументувала «непримиренними розбіжностями». У ЗМІ відразу з'явилися повідомлення про те, що насправді йдеться про дітей. Бред був звинувачений у фізичному і психологічному насильстві щодо старшого сина Меддокса. Анджеліна оголосила про намір боротися за повну опіку над дітьми.

Журналісти «TMZ» повідомляють, що пара змогла домовитись і знайти тимчасове рішення. Справою зайнявся Департамент у справах дітей та сім'ї (державний орган округу Лос-Анджелес), за допомогою якого визначені умови, за яких Пітт може бачитися з дітьми. З моменту подання заяви про розлучення вони живуть з матір'ю в особняку в Малібу. Ось ці умови:

1. Повний догляд за дітьми до 20 жовтня здійснює Анджеліна Джолі.

2. Перший візит до дітей Бред Пітт здійснить під наглядом куратора, який і вирішить, чи наступні візити батька зможуть відбутися вже без його присутності.

3. Бред Пітт буде регулярно проходити тести на наркотики і алкоголь.

4. Бред Пітт і Анджеліна Джолі отримають індивідуальні консультації в родинній порадні.

Анджеліна погодилася на такі умови, тому що її головна мета на даний момент - це «оздоровлення» сім'ї та дітей, - зазначає джерело порталу.

Положення будуть дійсні протягом трьох тижнів. Після закінчення цього часу Департамент або ухвалить нове рішення, або передасть справу до суду.

ІА "Вголос": НОВИНИ