Український письменник, актор і телеведучий Антін Мухарський підтримав кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України.

Про це він заявив у Facebook.

«Руслан Кошулинський був депутатом одного зі скликань Верховної Ради України. Я знаю його особисто. Мені подобається у Кошулинському його поміркованість, щира вдача, інтелектуальна підкованість, прекрасне почуття гумору. У Руслана Кошулинського є військовий досвід: він служив на фронті. Те, що націоналісти висунули єдину кандидатуру — це велика перемога. Кошулинського не підтримали лише у »Національному корпусі«, й я не говоритиму своїх суб'єктивних роздумів, чому так сталося. Але все ж Кошулинський — це гарна кандидатура від націоналістичного крила», — зазначив Мухарський.

Як ми уже писали, за даними соціологів, Кошулинський має реальні шанси вийти в другий тур президентських виборів.

Нагадаємо, під час Маршу слави УПА в Києві 14 жовтня лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок відмовився від участі в президентських виборах, а натомість запропонував висунути єдиним кандидатом від усіх націоналістичних сил колишнього віце-спікера ВРУ Руслана Кошулинського.

Політтехнолог Тарас Загородній наголосив, що відмова Дмитра Яроша, найбільш рейтингового політика-націоналіста після Олега Тягнибока, йти в Президенти, і його підтримка Руслана Кошулинського гарантувала те, що тепер як єдиного кандидата від націоналістів суспільство сприйме лише Кошулинського.

ІА "Вголос": НОВИНИ