Про це він повідомив особисто у коментарі «Українській правді».

Як відомо Пасішника підозрюють у «незаконному впливі на члена Кабміну з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків або добитися прийняття незаконних рішень».

Нагадаємо, ім’я Пасічника пов’язане з голосною відставкою з посади міністра економіки Айвараса Абромавичуса.

3 лютого Абромавичус заявив про рішення піти у відставку з посади міністра. Однією з головних причин він назвав тиск і корупційну діяльність з боку заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка, який, за його словами, намагався взяти під контроль державні підприємства, зокрема, просунути на посаду Андрія Пасішника.

Згодом журналісти оприлюднили переписку Абромавичуса та Пасішника, де останній заявив, що його на посаду в Кабміні просуває Ігор Кононенко. Після цього голова Антикорупційного бюро заявив, що переписку між Абромавичусом і Пасішником можна використати як доказ

Кононенко ці звинувачення заперечив. Він також заявив, що Абромавичуса можуть замінити заступником голови АП Віталієм Ковальчуком.

9 лютого НАК «Нафтогаз України» відсторонив від виконання обов’язків виконавчого директора Андрія Пасішника до завершення розслідування Антикорупційного бюро. 

ІА "Вголос": НОВИНИ