Відповідні дані вона внесла до своєї електронної декларації за 2017 рік.

Видання Інформатор заявляє, що вказана вартість нерухомості не відповідає ринковій і, швидше за все, застосовувалася з метою ухилення від сплати податків.

Квартиру площею 78,4 квадратних метра Ірина Федорів придбала 31 грудня 2017 року всього лише за 126819 гривень. ЗМІ натомість зазначає, що на сайтах оголошень ціна за метр квадратний квартири в Коцюбинському становить мінімум 500 доларів за метр, тобто, в 10 разів більше, ніж вказала Ірина Федорів у своїй декларації.

Окрім цього, Ірина Федорів придбала будинок площею 639,9 метрів квадратних під Києвом – у селі Любимівка Києво-Святошинського району за 1230922 гривень, тобто, за 1900 гривень за метр квадратний.

На сайтах оголошень, кажуть журналісти, ціна за метр квадратний будинку в селі Любимівка Києво-Святошинського району становить від 25000 до 35000 гривень за метр квадратний, тобто, в 10 разів більше, ніж вказала Ірина Федорів у своїй декларації.

Також Ірина Федорів не вказала у декларації майно та фінанси свого чоловіка, адвоката Андрія Нечипоренка, з яким постійно проживає.

На думку учасника АТО Віктора Анісімова, саме на свого чоловіка Ірина Федорів оформила значну кількість майна та коштів, вкрадених з грантів міжнародної допомоги руху «Чесно» та інших організацій, які отримують фінансування від уряду США. 

ІА "Вголос": НОВИНИ