Про це інформує прес-служба АП.

«Оприлюднені так звані «документи» від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії Руставі-2 спецслужбою Росії.

Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, учора Грузинський телеканал «Руставі-2» опублікував, як стверджувалося, копії звернень президента Петра Порошенка до ФСБ, датовані лютим 2007 року, де він обіцяє не діяти проти інтересів Росії.

Ці папери нібито були написані тоді ще нардепом Порошенком 3 лютого 2007 року, коли його не пустили до РФ. Згодом представники російського МЗС поширили документ, де зазначено, що заборона на в'їзд у Росію народному депутатові України Петрові Порошенку є відповіддю на недружню акцію української сторони.

На одній зі сторінок опублікованих документів вказано, що нібито Порошенко хоче в'їхати в РФ, адже він «в інтересах Росії» залучає великі інвестиції, а у Санкт-Петербурзі проживають батьки дружини його старшого сина Олексія.

ІА "Вголос": НОВИНИ