Таке рішення оголосив головуючий суддя Іван Рибак, передає УНН.

«Ухвалу слідчого судді... про продовження тримання під вартою... О. Єфремова залишити без змін, а апеляційні скарги... без задоволення», — сказав суддя.

Таким чином колегія суддів відмовила адвокатам Єфремова у зміні запобіжного заходу екс-нардепу.

Як відомо, 27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від ПР Олександра Єфремова.

Нагадаємо, 30 липня 2016 року слідчими Генеральної прокуратури України спільно з СБУ Єфремова було затримано в аеропорту «Бориспіль».

27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від ПР Олександра Єфремова.

Його підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні майном «Луганськвугілля» шляхом зловживання службовим становищем; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР».

ІА "Вголос": НОВИНИ