Про це повідомив радник голови МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у «Facebоok».

Зокрема, розгляд справи перенесли у зв'язку з тим, що суд не встиг ознайомитися з матеріалами справи.

«У зв'язку з тим, що суд не встиг ознайомитися з матеріалами справи, за згодою всіх сторін суд перенесено на 2 березня», – написав Шкіряк.

 

Ми в Апеляційному суді. Розпочалося засідання щодо справи поліцейського Сергія Олійника, котрому прокурори інкримінують ...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 25 лютого 2016 р.

Як повідомляли, у Києві в ніч на 7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника Правил дорожнього руху відкрили вогонь по автомобілю BMW, в результаті загинув 17-річний пасажир цього автомобіля.

Начальник управління патрульної поліції столиці Юрій Зозуля заявив, що патрульні діяли законно і виконували свої прямі обов'язки  охороняли безпеку громадян. За словами Зозулі, автомобіль з порушниками не реагував ні на які вказівки патрульних – зупинитися або вийти з автомобіля, водій якого грубо порушував Правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку інших громадян, також рухався по зустрічній смузі.

Столична прокуратура порушила за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки) і перевіряє правомірність дій співробітників патрульної поліції. Ввечері 18 лютого прокуратура Києва оприлюднила запис із відеореєстраторів працівників поліції щодо смертельної погоні поліції в Києві, під час якої застрелили 17-річного підлітка. 

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ