Про це повідомляє zn.ua.

 Колишній перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов, який переховується від правосуддя в Росії, подав судовий позов проти голови правління державного «Ощадбанку» Андрія Пишного про захист честі, гідності та ділової репутації, а також відшкодування моральної шкоди. Приводом для позову стала публікація  Пишного в мережі Faсebook, яка з’явилася  14 травня 2016 року.

Зокрема, в публікації йдеться про те, що колишнього чиновника-втікача зачепило за живе спростування Пишним заяв Арбузова щодо заборгованості «Ощадбанку» перед державою. «Тому якщо побачите цю маячню в стрічці - плюньте і забудьте! Згадайте пики Арбузова / Клименко і ще раз наплюйте» - написав у своїй сторінці на Facebook Андрій Пишний.

Виявилося, Арбузову дуже не сподобалася така характеристика його зовнішності Пишним. Особливо, що стосується слова «пика».  Як відмічає Андрій Пишний на своїй сторінці у Facebook  укладачі судового позову про захист честі й гідності та ділової репутації, згадали про відомих Сергія Ожегова і Володимира Даля, що свого часу, дали визначення слову «пика», як «негарне, потворне обличчя, а також  людина з таким обличчям», або ж, як «лайлива харя».

У зв'язку з цим Сергій Арбузов  екс-перший віце-прем’єр вимагає вибачень.

ІА "Вголос": НОВИНИ