Про це журналістам під час відвідання автопарку заявив керівник Державного управління справами Сергій Березенко, інформує прес-служба президента.

«Загалом автопарк ДУС налічує сьогодні 352 автомобілі різного класу. Багато з автомобілів давно вже вичерпали свій ресурс, не використовуються, але залишаються на балансі», - зазначив С.Березенко.

«Тому прийнято рішення про передачу 53 авто армії, решту зайвих автомобілів продадуть з аукціону, що зменшить витрати ДУС на обслуговування автопарку», - наголосив керівник ДУС.

С.Березенко зауважив, що попередні керівники Адміністрації Президента користувались орендованими супер-карами, які ДУС повинно було обслуговувати. «Наприклад, в березні цього року усі автомобілі Януковича були викрадені. Наразі з 26 автомобілів не знайдено ще 10, інші вже повернуті власникам орендодавцям», - наголосив він.

 Керівник ДУС заявив, що більше половини авто буде продано, залишиться лише кілька чергових автомобілів для головних департаментів. «В умовах війни чиновники не мають право на розкіш», – додав Березенко.

ІА "Вголос": НОВИНИ