"Палата з вирішення спорів визнала, що футбольний клуб "Арсенал-Київ" розірвав контракт із Сергієм Вікторовичем незаконно. Нам вдалося домогтися своїх цілей: було вирішено, що клуб виплатить компенсацію Сергію Литовченку за безпідставний розрив контракту в сумі 500 тисяч гривень, а також заборгованості по зарплаті. Причому, до моменту її фактичної виплати.

Також "Арсенал" покараний "трансферним баном" — забороною на дозаявку нових гравців доти, доки він не виплатить всі борги, що передбачено рішенням палати суперечок. Підсумками засідання ми задоволені, дякуємо за зважене рішення, яке підтвердило правоту Сергія Вікторовича", — сказав юрист Ілля Скоропашкін, котрий представляв інтереси тренера.

Нагадаємо, що Сергій Литовченко привів "Арсенал-Київ" до перемоги в Першій ліги України, що дозволило клубу підвищитися в класі. Однак 22 червня 2018 року на посаду головного тренера команди був призначений італієць Фабріціо Раванеллі. За рішенням Палати спорів звільнення Сергія Литовченко було визнане незаконним.

ІА "Вголос": НОВИНИ