Колишній мер Конотопа, що на Сумщині, військовий Артем Семеніхін порівняв Порошенка з Вілкулом та Бойком і розповів, що на виборах він підтримає Руслана Кошулинського.

Про це він заявив у відеозверненні.

Семеніхін відзначив, що через політику зараз пересварилось багато його друзів і родичів.

«Незалежно від того, скільки ще буде передвиборчих кампаній, у нас друзі та родина — одні.  І сваритися через вибори — неправильно. Проте ми маємо розуміти, що ця передвиборча кампанія є дуже важливою, бо вирішується доля країни: бути нам на політичній мапі чи ні. Ми маємо нарешті почати розбудову нашої країни. А я нагадую, що територія України від Сяну по Кавказ і у нас дуже багато роботи. Бо важливо не лише розбудувати нашу економіку та повернути собі звичаї та традиції. Не варто забувати і про території, які ми втратили за останні століття», — зазначив Семеніхін.

Екс-мер Конотопа наголосив, що на президентських виборах імовірні масштабні фальсифікації.

«На прикладі моєї Конотопщини хочу сказати, що багато членів виборчих комісій зараз потерпають через тиск сільських голів і деяких латифундистів, які за рахунок нашої землі заробили багато грошей. Членів комісії, зокрема, від »Свободи«, змушують писати заяви та залишати роботу в ДВК. Ймовірно, це свідчить про те, що готуються масові фальсифікації», — додав військовий.

Семеніхін наголосив, що потрібно робити все, щоб влада не сфальсифікувала вибори.

«Я особисто підтримую Руслана Кошулинського — українського націоналіста, воїна. Мені боляче, якщо хтось голосуватиме за когось іншого. Але ви маєте на це право. Я виступаю лише проти того, щоб ви віддавали свої голоси теперішній владі на чолі з Порошенком і промосковським кандидатам, а це — Вілкул і Бойко», — наголосив Семеніхін.

Нагадаємо, що Семеніхіна незаконно скинули з посади мера.

Також Семеніхін пообіцяв у маєтках Порошенка й Яценюка зробити санаторії для дітей воїнів АТО.

ІА "Вголос": НОВИНИ