Про це вони заявили під час брифінгу в українському парламенті, – передає Прес-служба Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

Учасники брифінгу наголосили, що більшість у міській раді намагається узурпувати владу, впродовж семи місяців блокує ухвалення важливих для життєдіяльності міста рішень, ставить під загрозу початок опалювального сезону, а також вдається до відвертого бандитизму при розподілі бюджетних коштів через власні фірми.

«Уже більше півроку, як місто взяла в заручники банда «регіоналів». Вони відмовляються приходити на сесію, не голосують навіть за видачу зарплат бюджетникам та закупівлю нового обладнання для котелень, що ставить під загрозу початок опалювального сезону в стотисячному місті. Очільник Сумщини замість того, щоби долучитися до вирішення проблеми, ремонтує дороги у напрямку РФ та літає в Азербайджан. Конотоп – друге за значимістю і кількістю населення місто на Сумщині. Дестабілізація ситуації в місті створює загрозу введення «вєжлівих чєловєчків» на територію області. Тому я звертаюся до Верховної Ради для розпуску Конотопської міської ради та її перезавантаження», – заявив очільник Конотопа Артем Семеніхін.

Свободівець наголосив: колишні «регіонали» та їхні посіпаки з партій «Рідне місто», «Воля народу», «Народна партія», «БПП» та «Самопоміч» мають більшість у міській раді і саботують роботу міста, вже сім місяців не голосуючи за нагальні питання, а нині загрожують зірвати опалювальний сезон.

«Конотоп потерпає від свавілля та бандитизму колишніх «регіоналів», які під маркою різних політичних сил пробралися до Конотопської міськради, щоби займатися дерибаном міського бюджету. Зараз вони вимагають, щоб усі бюджетні кошти розподіляли тільки через підконтрольні їм фірми», – заявив націоналіст.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ