Кияни поки що не гарантували собі вихід у плей-офф, тому спробують привезти до України позитивний результат. Навіть нічия дозволить виконати українцям завдання-мінімум.

Непростий старт групового турніру Ліги Європи для "Динамо" означав можливий крах євроамбіцій у цьому сезоні. Добре, що команда Хацкевича оперативно виправила ситуацію. В чемпіонаті України кияни практично втратили шанси повернути до Києва золоті медалі, оскільки дев'ять очок відставання від "Шахтаря" скоротити буде вкрай важко.

Ліга Європи — зовсім інша історія. Успіх у поєдинках із "Ренном" вселив оптимізм у серця київських вболівальників, і тепер головною метою є реванш за прикру нічию з "Астаною" на "Олімпійському".

Чемпіонат Казахстану завершився два тижні тому, й "Астана" знову зайняла чемпіонське місце. Перший матч показав, що суперник киян — серйозна команда, націлена на позитивний результат. Кабананга може створити серйозні проблеми для захисників команди Хацкевича, та й інших гравців варто остерігатися.

У "Динамо" проблем чимало. В нападі немає альтернативи номінальному вінгеру Вербичу, до того ж ще й Бойко останнім часом провалює поєдинки... Голкіпер киян своєю невпевненою грою поступово втрачає довіру Хацкевича. Не допоможе у протистоянні й Буяльський, котрий травмувався.

Немає сумнівів, що глядачі на "Астана Арені" стануть свідками безкомпромісного протистояння. Обидві команди будуть прагнути забезпечити собі перше місце в квартеті.

Поєдинок розпочнеться о 17:50.

ІА "Вголос": НОВИНИ