Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Близько 11 години, бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по оселях мирних мешканців селища Зайцеве. Внаслідок обстрілу повністю згоріли три будинки. 
Також на Донецькому напрямку бойовики близько 1 ночі з гранатомету і стрілецької зброї били по українських опорних пунктах неподалік Авдіївки. Вогнем у відповідь сили АТО примусили противника дотримуватись тиші. Крім того, дві міни калібру 82 міліметри бандити випустили по шахті Бутівка. 
На Луганському напрямку стрілецька зброя ворога працювала неподалік селищ Кримське та Малинове», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як писав Вголос сьогодні Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер та посол США в Україні Марі Йованович розпочали візит в зону АТО. Зокрема, Курт Волкер заявив, що на Ситуація на сході України не заморожений конфлікт, а гаряча війна. Американського посадовця глибоко вразили зруйновані війною житлові будинки, розповіді місцевих жителів про обстріли та окупацію. За словами Волкера світова спільнота має зробити все, аби ця жахлива війна припинилась, а Україна відновила цілісність та суверенітет.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ