Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше режим «тиша» бойовики порушували на Приморському напрямку.   З гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів бойовики неодноразово відкривали вогонь по наших опорних пунктах, які розташовані в районі Водяного, Гнутового, Талаківки, Мар'їнки та Красногорівки.

На Донецькому напрямку окупанти з початку доби лише один раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. А саме - поблизу Луганського, що на Світлодарській дузі, били в бік наших оборонних укріплень з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку  проросійські бойовики  обидва рази застосовували заборонену артилерію. Зокрема, одразу після опівночі загарбники здійснили обстріл одного з наших опорних пунктів поблизу Кримського зі 152-мм артилерійських систем. А на світанку противник бив по позиціях сил АТО в районі Трьохізбенки з мінометів калібру 120 мм. Окрім того, по опівдні найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік урочища Шарів Кут, що у Станично-Луганському районі.

Жоден військовослужбовець ЗС України внаслідок бойових дій сьогодні не постраждав.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ