Про це заявив депутат Київської обласної ради Олександр Аронець.

«Приблизно рік тому міністр Аваков заявив, що проти екс-міністрів, «свободівців» Мохника і Швайки порушено кримінальні справи за буцімто корупцію у їх міністерствах. Рік пройшов, корупції так і не знайшли, а справи виявились брехнею. Тому потрібно було знайти причину, за що посадити. Швайку сьогодні посадили за те, що не давав себе бити екс-беркутні 31 серпня... За іронією долі, Мохник в той час був саме на боці міліціонерів, розмовляв з начальником київської міліції, таким чином сам міг постраждати. Але це ж Авакову не цікаво. Цікаво те, що Мохник керівник центрального виборчого штабу «Свободи» на місцевих виборах, тому його викликали на допит», – написав він у «Facebook».

«Таким чином «Свободу» хочуть усунути з виборчого процесу, адже, окрім цього, на допити постійно викликають багатьох керівників обласних штабів, а деякі вже сидять під домашнім арештом. «Свобода»  це кістка в горлі для влади, бо з нами не можна домовитись. Тому й бояться, тому й саджають», – наголосив Аронець.

 

Приблизно рік тому міністр Аваков заявив, що проти екс-міністрів свободівців Мохника і Швайку порушені кримінальні справ...

Posted by Олександр Аронець on 30 вересня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ