У фонтані біля львівської опери неповнолітній велосипедист здійснив наїзд на дитину. Інцидент трапився 7 липня.

Про це написав батько постраждалої дитини Петро Чалайдюк у спільноті Варта1 у Фейсбуку.

Нещасний випадок трапився у той час, коли дитина бавилася у фонтані. Велосипедист, що збив малюка, за словами батька - також неповнолітній. Унаслідок «аварії» дитина, на яку здійснили наїзд, дуже злякалася та отримала забій коліна.

«Сьогодні на фонтані неповнолітній велосипедист збив нашу дитину, дуже хотілось покарати винуватця, але дитина злякалася і була мокра. Дорогі батьки, може хто впізнає велосипедиста, проведіть вдома бесіду. В нашої дитини забій коліна і істерика», - зазначив чоловік.

Зараз у коментарях до допису активно обговорюють те, що сталося. Мешканці міста розділилися на два табори. Одні кажуть, що в інциденті винен велосипедист, який, буцімто, не мав права заїжджати у фонтан.

«Невже фонтан місце для катання на велосипеді ? Так жаль малюка», - пише користувачка соцмережі Марія Марія.

Інші ж, наголошують на тому, що велосипедист, який здійснив наїзд - це також дитина, а фонтан - зовсім не місце для забав та купання.

«Було би цікаво подивитися, чи ваша дитина, коли підросте, не подумає часом заїхати на ровері в фонтан, де йому з дитинства дозволяли без нагляду плескатися.Так, велосипедист не правий, що їхав в недозволеному місці, але й купатися в фонтані в центрі міста теж не найкращий приклад. Ба більше, вартує навчити дитину завжди оглядатися по сторонам перш ніж бігти. Бо наступного разу таке може статися і на пішохідному переході», - зазначає у коментарях Vlasenko Marina.

Натомість, деякі коментатори пишуть:  у першу чергу, питання виникають до батьків, які у цей момент не були поруч із малюком, що плюскався у фонтані.

«Всі критикують то одну дитину, то іншу. Але у мене питання до батьків дитини? Де були вони? Правильно! Вони милувалися як хлепчиться дитина і записували відео, яке ми власне й переглядаємо, замість того, аби бути поруч з дитиною. Якби Ви були там, (шановні батьки) велосипедист не наїхав би на вашу дитину. Тому не перекидайте СВОЮ ВИНУ на інших, а тим більше, іншу дитину!!! За дітьми, а особливо такими маленькими, треба жорстко слідкувати і не відходити ані на крок!», - наголошує користувач Фейсбуку Alex Sat.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ